SATIRA      HUMORE       KARIKATURE        KRITIKA


 

Duke filluar nga Marsi 2021 ju mundeni të abonoheni në gazetën online „Satiricus“,

e pamvarur, satirike, humoristike dhe demokratike. Gazeta punon konform standardeve europiane.

Kush nuk e pranon satirën dhe humorin nuk ju preferojmë të jeni abonentë të Satiricut.

Ju mirëpresim me padurim në klubin e lexuesëve tanë.

Me shume buzëqeshje nga redaksia.